Arla Protino is een heerlijke frisse zuiveldrank boordevol smaak en eiwitten in een klein flesje. Arla Protino is gemaakt van dagverse zuivel en is 100% natuurlijk.

Deze eiwitrijke zuiveldrank bevat dus geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Bovendien heeft Arla Protino een heerlijk frisse smaak en is dus nog lekker ook.

Protino is er voor mensen met:

  • Een verminderde eetlust
  • Risico op ondervoeding
  • Ongewenst gewichtsverlies

Arla Protino is een smaakvolle eiwitrijke zuiveldrank, geschikt als aanvulling op de dagelijkse voeding voor iedereen die wel wat extra’s kan gebruiken. Per flesje van 125 ml bevat Arla Protino gemiddeld 13,6 g eiwit en 255 kcal. Daarmee krijg je met één flesje een flinke portie eiwit binnen. Ideaal voor iedereen met een extra eiwitbehoefte, zoals bijvoorbeeld ouderen, mensen met weinig eetlust, mensen die moeten aansterken, of sporters. Arla Protino kan gemakkelijk op elk moment van de dag genuttigd worden, zo uit het flesje.

Bron van eiwit

Zuivel is een uitstekende bron van eiwitten. Eiwitten dragen bij aan de groei en instandhouding van spiermassa en het behoud van sterke botten.

Diëtisten bevelen Arla Protino aan!

Diëtisten zijn zeer enthousiast over de smaak en de samenstelling van Arla Protino en zouden het massaal opnemen om de strijd tegen ondervoeding terug te dringen. Resultaten na het proeven van Arla Protino laten zien dat het echt een heerlijk product is.
95%

ziet ondervoeding als een enorm probleem binnen instellingen

94%

staat achter de samenstelling van het product

78%

zou Arla Protino naast de bestaande klinische voeding producten gebruiken

87%

zou Arla Protino aan hun klanten/patiënten adviseren te gebruiken

90%

zou Arla Protino opnemen in hun bijvoedingen producten lijst

71%

zou Arla Protino minimaal 1x per dag adviseren waarbij 42% zegt minimaal 2 flesjes per dag te adviseren