Welkom op de website van Protinobestellen.nl. Bent u op zoek naar producten van Arla Protino? Dat komt dan goed uit, bij ons kunt u Arla Protino bestellen en het door heel Nederland laten bezorgen.

Op zoek naar producten van Arla Protino? Arla Protino per post laten bezorgen
Om u een maximale houdbaarheid te kunnen garanderen verzenden wij uw bestelling direct na ontvangst van de leverancier. Dit betekent dat wij elke werkdag de bestellingen verzenden die voor 12:00 uur zijn besteld.  U ontvangt de Protino de volgende dag via PostNL. De Protino verzenden wij met een houdbaarheid van minimaal 10 dagen. In veel gevallen is de Protino zelfs 14 tot 21 dagen houdbaar. De bezorgkosten bedragen slechts 4,95 en het minimale bestelbedrag is €25,-, u kunt betalen via iDEAL of per bankoverschrijving.

De Protino wordt verzonden in speciale dozen die zijn voorzien van gelpacks. Hierdoor blijft de Protino geruime tijd onder de 7 graden, lang genoeg om te zorgen dat uw bestelling gekoeld bij u aankomt.

Wat is Arla Protino?
Een heerlijke, frisse zuiveldrank, boordevol smaak en eiwitten in een klein flesje. Dit drankje is gemaakt vandagverse zuivel en daardoor lekker en vertrouwd. Per flesje van 125 ml bevat Arla Protino gemiddeld 13,6 g eiwit en 255 kcal. Daarmee krijgt u een flinke portie eiwit binnen. Arla Protino is 100% natuurlijk en bevat dus geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Deze eitwitrijke zuiveldrank bevat geen toegevoegde vitamines of mineralen. De smaken citroen-vanille en Framboos kunt u bij ons bestellen.

Gebruik
Arla Protino is bij uitstek geschikt als tussendoortje zo uit het flesje. Een geopend flesje is buiten de koelkast Op zoek naar producten van Arla Protino? maximaal 2 uur houdbaar, in de koelkast 24 uur. U kunt Arla Protino bestellen per 4 stuks en zijn verkrijgbaar in de smaken framboos en citroen-vanille.

Boodschappenboer.nl
Boodschappenboer.nl verzorgt uw bestelling. Boodschappenboer is een online boodschappenservice.

Kortom, op zoek naar producten van Arla Protino? Bestel ze snel bij ons!

[button link=”https://www.protinobestellen.nl/” size=”large” style=”none”]Bekijk alle producten van Protino[/button]